et truquem?

Buscar Ref:
Email
info@podologiapremia.com
Tel
93 752 24 02

Correm amb tu
Centre per l’estudi del peu

CONFECCIÓ DE PLANTILLES PERSONALITZADES

22/11/2019

 

Per realitzar unes plantilles personalitzades, sempre hem de tenir el motlle del peu.


Aquest motlle s'obté a partir d'una completa avaluació de la simptomatologia del pacient i després d'haver realitzat el protocol d'estudi de la marxa/carrera/pisada.
Només després d'aquesta avaluació, podrem conèixer les necessitats del pacient i quin tipus de plantilles precisarà (compensacions, correccions, materials a emprar, etc).


Els materials que més fem servir són el polipropilè en diferents gruixos i l'EVA (etilen vinil acetat) en diferents densitats, gruixos i colors. El que aquestes dues famílies de materials es puguin combinar, ens permet realitzar plantilles totalment personalitzades.
Un cop escollits els materials més adients, s'escalfen al forn i s'adapten al motlle amb el vacum. D'aquesta forma aconseguim una perfecta adaptació.

 

 

  calentamiento material plantilla  Adaptacion plantilla con vacum        

 

  
El següent pas és el més important, ja que es tracta de donar forma a la plantilla mitjançant el polit. Hem d'aconseguir els plans de treball que creiem adequats a cada peu i que seran diferents en taló, avant peu, part interna, externa....

 

 

Pulido plantilla ortopédica personalizada  Plantilla personalizada adaptada a su molde

 


Si fos necessari, els materials que utilitzem ens permeten realitzar les adaptacions o modificacions que siguin precises amb facilitat. 


Les plantilles personalitzades es dissenyen segons les necessitats de cada cas i tenint en compte la patologia, edat, feina, esport, calçat, etc..

 

 

 

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas nuestra Política de cookies.